Usein kysytyt kysymykset

Lainanottamista kannattaa aina harkita tarkkaan ja punnita kaikki mahdolliset vaihtoehdot.

Olemme kuitenkin tietoisia, että lainanhaku prosessin aikana saattaa herätä monia kysymyksiä.

Me Nextrahoituksella haluamme helpottaa sinun lainanhakua, ja siksi olemme keränneet tälle sivulle useimmiten kysytyt kysymykset ja vastaukset niihin.

 • Mikä on kulutusluotto?
  Kulutusluotolla (tai kuluttajaluotolla) tarkoitetaan luottoa, jonka pankki tai rahoituslaitos myöntää lainana. Freedom Rahoituksen kautta kilpailutetuille kulutusluotolle ominaista on nopea käsittelyaika, eikä välittämiimme kulutusluottoihin tarvitse minkäänlaista vakuutta. Kulutusluotto otetaan yleisesti kattamaan esimerkiksi kodin isoja hankintoja, remonttia tai matkaa. Voit kilpailuttaa kauttamme lainatarjouksia 1000–60 000 eurolle, eli tarvitsitpa kulutusluottoa pieneen tai suureen hankintaan, me voimme auttaa sinua. Täytä lainahakemus heti ja me kilpailutamme lainatarjoukset puolestasi, jotta sinä löydät parhaan mahdollisen lainatarjouksen.
 • Mitä tarkoittaa laina ilman vakuuksia?
  Laina ilman vakuuksia tarkoittaa, että lainaa varten ei tarvita omaisuutta vakuudeksi. Luotonmyöntäjät tekevät lainapäätöksensä hakijan taloudellisten edellytysten perusteella.
 • Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?
  Varmistat nopean käsittelyn täyttämällä koko lainahakemuksen huolellisesti. Jos hakemuksestasi puuttuu tietoja, lainaneuvojamme on sinuun yhteydessä. Yleensä saat ensimmäiset lainatarjoukset heti hakemuksen jättämisen jälkeen. Kaikki tarjoukset tulevat yleensä yhden tai kahden arkipäivän kuluessa. Kun olet valinnut sinulle sopivan lainatarjouksen ja lähetettyäsi mahdollisesti pyydetyt liitteet luotonmyöntäjälle, saat lopullisen lainapäätöksen. Myönteisen lainapäätöksen jälkeen lainasumma maksetaan tilillesi yleensä 1 - 3 arkipäivässä
 • Mitä tarkoittaa lainojen yhdistäminen ja mitä hyötyä siitä on?
  Lainojen yhdistäminen tarkoittaa sitä, että maksat yhdellä uudella lainalla pois sen hetkiset pienemmät lainasi. Lainojen yhdistäminen on usein kannattavaa. Uuden lainan korko on yleensä alhaisempi kuin pienemmissä lainoissa. Lisäksi maksaessasi takaisin vain yhtä lainaa säästät lainanhoitokuluissa, sillä sinun ei tarvitse maksaa kuluja useasta eri lainasta. Kauttamme voit hakea lainaa nykyisten lainojesi yhdistelyyn aina 60 000 € asti.

Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa info@nextrahoitus.fi, jos et löydä vastausta kysymykseesi tältä sivulta.